60 år med Fiskernytt – nå er årets Seeberg-katalog klar

Da er ventetiden endelig over, og Fiskernytt 2020 er publisert. Ta en kikk på de mange fiskeutstyrsnyhetene fra Seeberg, inkludert et helt eget størjesegment.


Til sommeren, nærmere bestemt 23. juli, er det 75 år siden Seeberg AS ble stiftet, den gangen under navnet AS Fr. Seeberg. 15 år senere ble Fiskernytt, Seeberg sin store og tradisjonsrike fiskeutstyrskatalog, utgitt for aller første gang.

Siden den gang har Seeberg gitt ut Fiskernytt hvert eneste år, de siste også i digitalt format. Nå er årgang 60 ute.

– Vi er glade for å kunne presentere nok en utgave av Fiskernytt, nummer 60 i rekken. Vi er stolte av produktene våre, og legger vår ære i å kunne tilby god kvalitet og tilsvarende service,  sier daglig leder og Seeberg-eier, Tom Seeberg, i anledning jubileumsutgaven.

Årets katalog består av hele 230 sider fullspekket av kvalitetsfiskeutstyr fra Søvik, Prey, Lawson, Xstream, Owner, DAM, BFT, Snowbee og mange flere. Her vil en finne varer en drar kjensel på fra tidligere, og selvsagt massevis av spennende nyheter innen alle grener av sportsfisket.

​– Blant årets mange nyheter finner vi de nye Søvik Auren-slukene på 18 gram, i nytt, klassisk design. I tillegg har vi utvidet serien av kjempesuksessen Søvik Ørekyta til å omfatte 14 forskjellige fargekombinasjoner og en ny vektklasse. Slukene kommer nå i både 10 og 14 gram, sier produktsjef i Seeberg, Ola Uggen.

Det er ellers verdt å merke seg serien Søvik-sluken, med en grunnstamme av sluker og tre egne spesialfarger, til ørret, sjøørret og laks. Sistnevnte er inspirert av klassiske laksefluemønster.

– Til laksen har har vi også et stort utvalg i Prey Target Salmon-serien, som nå er utvidet med åtte nye farger. I tillegg har vi hentet inn et par gamle farger til Salmon-konseptet. Syv av de nye wobblerne har også innslag av UV-farger, sier Uggen.

Bestselger-stengene Lawson Norwegian og Lawson Explorer videreføres i nye 2020-utgaver. Det samme gjør de flettede snørene i Lawson Compact-serien.

– Nytt av året er ellers at vi har laget flettede liner dimensjonert etter spesifikke arter. Snørene har fått navn etter ørret og laks, men fungerer selvsagt helt fint til andre arter også, forklarer Uggen.

I jubileumsutgaven av Fiskernytt er også et helt nytt segment innen norsk sportsfiske inkludert, nemlig makrellstørjefiske. Som det eneste selskapet i Norge satser Seeberg nemlig tungt på det kraftigste fiskeutstyret på markedet, det som må i bruk når størjene skal temmes.

– Vi fører blant annet egenkomponerte størjestenger utviklet i samarbeid Morten Ruud, og testet til gull på flere størjer i hjemlige farvann i 2019. Vi har også det aller meste av utstyret du trenger til fisket etter de største og sterkeste fiskene i verden, forteller Uggen.

Fiskernytt 2020 leser du i sin helhet her, eller ved å trykke på banneret i bunnen eller toppen av artikkelen:

Relaterte Innlegg

Nyheter

Her er Fiskernytt 2024!

Seeberg AS er inne i sitt 79. år som leverandør av fiskeutstyr til det norske markedet. Her er årets Seeberg-katalog. Fiskernytt kommer ut hvert eneste

Read More »
ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk