Da er ventetiden endelig over, og vi har gleden av å presentere første episode av den nye sesongen av Fiskeskolen. I sesongdebuten er det den spreke og velsmakende hysa som skal til pers, ved hjelp av ferdigknytte Natural Bait-takkel egnet med makrell og reker. Hysene liker seg best på fine sedimenter, fra helt oppe i fjæresteinene og ned mot 100-metersmerket. Arten er mer eller mindre altetende, men krepsdyr og småfisk utgjør hoveddietten. Arten finner en både ute i havet og inne i fjordene, og nå om vinteren er fiskene ofte i toppkondisjon. Bli med John Ivar Askevold og Endre Hopland når de reiser ut etter den klassiske fiskekakefisken, som faktisk gjør seg vel så godt som steikefisk eller bakt i ovnen.
Fiskeskolen
Fiskeskolen sesong 8, episode 15: Ålesund fra båt og land
Da er det dags for nok en episode av Fiskeskolen, og denne gangen er det fiske fra både båt og land som står for tur,