Fiskeskolen sesong 4 , episode 14: Fjellfiske etter ørret

Da erklærer vi fellesferien for over, og med det er også årets utgave av Fiskeskolens Sommerfisketips ved veis ende. Men fortvil ikke, folkens: I dag drar vi nemlig i gang den vanlige Fiskeskolen igjen!

I episode 14, den første etter ferien, bærer det ut på eventyr i den massive fjellheimen i Rana kommune. Planen er å fiske etter potensiell grov ørret i et vann ingen i turfølget har besøkt tidligere. Det aktuelle vannet ligger 780 meter over havet og langt unna folkeskikken, så her er det bare å spenne på seg fjellsko og sekk, bite i seg alle former for melkesyre og ta beina fatt, akkompagnert av millioner på millioner av blodtørstige myggjævler.

John Ivar Askevold holder fortet nede i lavlandet i denne episoden, så Endre Hopland får selskap av Seebergs mann i nord, Rolf Andrè Lorentsen, og kjentmannkompis Espen Olaussen på turen til fjells. Med i bagasjen er firedelte ørretstenger fra Lawson, 1000- og 2000-sneller fra DAM Fishing Tackle, snøre fra Lawson og Owner Hooks og et stort utvalg Søvik-sluken, Søvik Auren og Søvik Ørekyta.

Vi håper dere vil bli med oss på denne villmarksopplevelsen i Ranafjellene. Hjertelig velkommen tilbake til Fiskeskolen!

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk