Prey Seatrout Target – for sulten sjøørret

Prey Seatrout Target er en helt ny wobbler i den velrennomerte og gjennomprøvde Prey Target-serien.

Prey Seatrout Target leveres i fem spennende fargekombinasjoner, alle med foil finish som gir de allerede naturtro wobblerne det lille ekstra når fisken skal lures. Som navnet tilsier er Prey Seatrout Target laget for fiske etter sjøørret, primært i sjøen.

Blant de fem fargevariantene finner vi kombinasjoner som funker hele året igjennom, uavhengig av temperatur og klarhet i vannet. Og som vanlig i Prey Target-serien kommer wobblerne i flere varianter, både til kastefiske og til dorging.

Prey Seatrout Target på 8,5 centimeter er en kastemodell som er synkende. Denne veier hele 15 gram, noe som gjør at den kan kastes langt. I og med at den er synkende kan en også selv bestemme hvilket dyp en ønsker å fiske på. Her er det bare tålmodigheten som spiller en rolle. Dersom du starter innsveivingen straks wobbleren treffer vannet, vil Prey Seatrout Target gå på pluss/minus en meters dyp ved direkte innsveiving.

Prey Seatrout Target på 11 centimeter er en modell tiltenkt dorging. Også denne veier 15 gram, men i motsetning til lillebroren er denne suspending, altså vektløs i vann. Det vil si at den blir stående på det punktet i vannlaget du stopper opp, uten at den hverken stiger eller synker. Denne modellen tåler dorgefart opp mot 5 knop, så her kan man dra skikkelig på og kjøre fra andre, uønskede arter som fort kan bli plagsomme.

Prey Seatrout Target er altså laget for sjøørret i sjø, men den vil selvsagt fungere veldig fint på ørret i innsjøer, vann og elver, også. En veldig spennende nyhet for alle som liker å fiske sjøørret og ørret.

Relaterte Innlegg

Nyheter

Sjøørretfiske

En god del av den norske sjøørretbestanden vandrer opp i ferskvann for å gyte om sommeren og høsten. Vinteren brukes derimot til å feite seg

Read More »
ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk