Trolling Master, Camp Villmark og Sjøen for alle er avlyst

Tidligere i uken ble det klart at Norges Varemesse avlyser alle arrangmenet som følge av utbruddet av Covid-19-viruset. Nå ryker også verdens største trollingkonkurranse, Trolling Master Bornholm.


Det er veldig mange fiskeinteresserte som har gledet se til de store messene Camp Villmark og Sjøen for alle, men på grunn av den globale pandemien i tilknytning Covid-19-viruset, har Norges Varemesse på Lillestrøm avlyst alle arrangement ut april.

Dette inkluderer altså både Camp Villmark og Sjøen for alle.

I dag ble det også kjent at årets Trolling Master Bornholm, verdens største trollingkonkurranse med et stort antall norske deltakerbåter, blir avlyst.

– Vi har gjort et stort stykke arbeid med å tilpasse arrangementet, slik at antallet personer på samme sted blir minimert, men i lys av de skjerpede forhold rundt Covid-19 er det rett og slett ikke mulig å gjennomføre et arrangement med mange hundre deltakere fra ni forskjellige, melder arrangøren.

I Norge avlyses nå alle større arrangementer, mens skoler, barnehager og andre undervisningsinstitusjoner stenges i tur og orden. Helsemyndighetene anbefaler folk om å holde seg hjemme. 

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk