Ny Dividalsblink

Klassikeren Søvik Dividalsblinken WL 70 mm kommer i år i en ny utgave i tillegg til den tradisjonelle. Tre forskjellige blinker kan nå bestilles med integrert klikk-innfesting for Søvik Waterlight eller Søvik Twinlight.

Blinkene leveres i grunnfargene gull, sølv og kobber, alle med oransje UV-prikker. Baksiden er som vanlig i røyas egen gytedrakt, hvit og oransje. I denne filmen kan dere se hvordan det hele fungerer.

Søvik Dividalsblinken 58, 70 og 100 mm har en klassisk form, og kommer i en rekke forskjellige fargevarianter. Baksiden av blinkene er også dekorert med røyas egne gytefarger, noe som er med på å trigge fisken til hugg. På grunt vann etter mindre fisk og på dager der fisken er forsiktig, anbefales det å fiske med en mindre blink, mens man på større dyp og etter større fisk med fordel kan gå opp i blinkstørrelse. Dividalsblinken fiskes med rolige bevegelser, og du avgjør selv hvor lang fortom du vil ha ned til agnet. 10-20 cm er likevel et godt utgangspunkt. De to største modellene av Dividalsblinken har ekstra hull i sidene for montering av spinnerblad, krokfortommer, treblekroker eller lignende. Det er nemlig ikke uvanlig at røya angriper selve blinken, og ikke bare agnet. Dividalsblinken kommer også i en egen variant der en kan montere en Søvik Waterlight eller en Søvik Twinlight rett i blinken. De blinkende lysene har beviselig god effekt under røyefisket.

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk