Godpilken sikret verdensmester-tittelen for John Davy

Meget pene 65 kilo med skrei ble fangsten til John Davy Oddekalv (50) da VM i skreifiske ble arrangert i Lofoten i helgen. De to toppfiskene hans utgjorde halve denne vekten.

Utstyrt med favorittpilken, en blåfarget Søvik Torsken på 500 gram, nappet John Davy Oddekalv opp 65 kilo med torsk under VM i skreifiske i Lofoten lørdag. Da hadde han først vært gjennom en godkjent oppvarmingsøkt torsdag og en solid Svolvær-cup, som endte med 4. plass i sammendraget, fredag. Men det var altså lørdag det hele skulle avgjøres, og det var også da Oddekalv giret om.

Oddekalv, også kjent som Sportsfisker i Lofoten, fisket fra båten Værøyjenta denne dagen. Og han fisket bra. Veldig bra!

– Jeg fikk fullklaff med godpilken Søvik Torsken blå, og endte opp med 65 kilo torsk. Det holdt til seier i havfiskeklassen for totalfangst. To av torskene veide også henholdsvis 16,4 og 16,2 kilo. Dette skulle vise seg å være de to største torskene i konkurransen, og dermed sikret jeg meg tittelen som verdensmester, forteller en fornøyd storfisker.

Oddekalv fikk testet fisket godt torsdag og fredag, og taktikken da det var alvor ble altså en 500-grams Søvik Torsken blå, uten noen opphengere, men med en gummimakk festet i splittringen ved krokøyet. Det fungerte tydeligvis ypperlig.

Søvik Torsken

Produktnummer: X00007 Kategorier: ,

Fra kr 139,00kr 259,00

Dette er en typisk bananformet torskepilk som har en meget livlig måte å bevege seg på og dekker store områder på bunnen når du bruker den. Variasjon i farger gjør at du kan finne den fargen som passer best til din fiskeplass eller den fargen fisken vil ha akkurat «den» dagen. Søvik Torsken kan også dunkes i bunnen i og med at krokfestet sitter litt oppe på pilken.

Antall i pakke: 6Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk