Størje nummer tre til Team OffshoreHunter

Etter å ha landet to makrellstørjer på 215 og 232 centimeter den siste uken, ble hat-tricket komplett for Team OffshoreHunter da en 233-centimeters hugg torsdag.


Av: Endre Hopland

Morten Ruud og Team OffshoreHunter er i dytten for tiden, og torsdag ble størje nummer tre landet, tagget og satt fri igjen. Fisken ble fightet av Bjørn Furre, og skipperen og Asmund Aasheim hadde den sikret ved ripen etter bare 35 minutter.

Med sine 233 centimeter estimeres vekten til rundt 200 kilo, og nok en gang var det Prey OffshoreHunter 130-unlimited-stangen som gjorde jobben.

De to første størjene Team OffshoreHunter landet tok på spreaderbar i overflaten. En spreaderbar er et stort oppheng av gummiblekkspruter i en bestemt farge, med en blekksprut med krok i en annen triggerfarge bakerst.

Les også: Emil landet størje på 200 kilo i løpet av 23 minutter

Fisk nummer tre hugg derimot dypt, under trolling med død makrell. Denne metoden ble tatt i bruk etter at flere store ekko hadde slått ut på loddet lengre nede i sjøen, og det tok altså ikke lang tid fra taktikken ble lagt om til det var fleks i staget.

Les også: Nok en makrellstørje på Prey OffshoreHunter

Morten Ruud og hans ambulerende mannskap fortsetter jakten på den såkalte Formel 1-fisken så lenge været holder seg og det observeres fisk innen fornuftig avstand fra teamcampen i Bakkasund.

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk