Størjefight med Prey OffshoreHunter (video)

I fjor høst landet og merket Team OffshoreHunter tre makrellstørjer i havet vest av Øygarden i Vestland fylke. Asmund Aasheim var med da den siste ble tatt, og lot kamera rulle.


Råfilmen fra kampen med kjempefisken, som ble kjørt av Bjørn Furre før kaptein Morten Ruud tok leaderen og sørget for en sikker og forsvarlig merking, kan du se i playeren over.

Les også: Nå er makrellstørjekursene i gang

Med sine 233 centimeter estimeres vekten på denne fisken til rundt 200 kilo, og som ved den første og andre fangsten til teamet, var det også denne gangen Prey OffshoreHunter 130-unlimited-stangen som gjorde jobben.

De to første størjene Team OffshoreHunter landet tok på spreaderbar i overflaten. En spreaderbar er et stort oppheng av gummiblekkspruter i en bestemt farge, med en blekksprut med krok i en annen triggerfarge bakerst.

Les også: Emil landet størje på 200 kilo i løpet av 23 minutter

Fisk nummer tre hugg derimot dypt, under trolling med død makrell. Denne metoden ble tatt i bruk etter at flere store ekko hadde slått ut på loddet lengre nede i sjøen, og det tok altså ikke lang tid fra taktikken ble lagt om til det var fleks i staget.

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk