Ny laksespinner med UV-lakk

Laksespinnerne fra Søvik har mang en blankfisk på samvittigheten. I år utvides laksespinnersortimentet til Seeberg med nyheten Søvik Atlantic Salmon Spinner.

Spinnerfisket etter laks er ekstremt effektivt og blir stadig mer populært. Foran årets laksesesong kan vi presentere helt nye Søvik Atlantic Salmon Spinner. Dette er en langstrakt laksespinner med relativt smalt spinnerblad som finnes i to vekter og seks forskjellige fargekombinasjoner.

Inspirasjonen til fargedrakten er hentet fra våre mest populære Prey Salmon Target-wobblere, så dette er velprøvde mønstre. Som en ekstra aperitiff til laksen er bakenden på fem av de seks variantene innsatt med UV-lakk.

UV-fargene fanges ikke opp av menneskeøyet, men er godt synlig for fettfinne-fisker som røye, ørret, sjøørret og laks. Dette er ofte det lille ekstra som skal til for å få fisken til å hugg. Lys på spinnerne med en UV–lampe, så ser du gløden.

De nye laksespinnerne kommer altså i to vekter, 25- og 35 gram. Det er laget for laksefiske i elv, men fungerer også god i sjøen. Samtlige spinnere er satt sammen av kvalitetskomponenter, og montert på ekstra tykk wire. Spinnerne er ellers utstyrt med skikkelige PH56-2X-kroker med nålespiss, og montert med splittring. Her er det altså ikke nødvendig å bytte ut kroken før du skal i elva.

Nå er det årets laksesesong like om hjørnet. Husk å plukke med deg noen Søvik Atlantic Salmon-spinnere når du skal ut etter sølvtøy!

Relaterte Innlegg

ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk