Prøv en UV-farget Prey Target etter storlaksen

Foran laksesesongen 2020 har Seeberg utviklet åtte nye farger med innslag av ultrafiolett (UV) til de populære Prey Target-wobblerne våre, alle spesielt rettet mot laksefisket. Tidligelvene er nå åpne, og det er dags for å komme seg ut med stengene.


Det er fremdeles et par uker til den offisielle åpningen av laksesesongen 2020, men noen av elvene våre tjuvstarter sesongen fra 15. mai, og disse er nå klare for å motta forventningsfulle laksefiskere. Noen har faktisk allerede vært ute ved breddene. Og fått fisk.

Er du en av de mange titalls tusen laksefiskerne her til lands som gleder deg mer til 1. juni enn til både julaften og opphørssalg på polet? I år kommer vi i Seeberg med en nyhet du har lyst til å teste.

– Mye av inspirasjonen for den nye fargeserien av Prey Target er hentet fra blant annet Prey–fargen Bleeding Herring, som over flere sesonger har vist seg å være en skikkelig storfanger, sier produktsjef i Seeberg, Ola Uggen.

Det er altså brukt innslag av UV-farge i alle de nye modellene. UV fanges som kjent ikke opp av menneskeøyet uten å tilsette UV-lys, men spesielt fettfinnefisker som ørret, sjøørret og laks er svake for denne ekstra attraktoren.

– Dette kan være det lille ekstra som skal til for at fisken hugger, sier Uggen.

Lys på wobblerne med en UV–lampe, og du vil se en glød som gjør det vanskelig å la være å gi disse et forsøk. I kombinasjon med vår nye Compact 8 Atlantic Salmon–braid i 0,32mm og en Atlantic Salmon 11’-haspelstang (up to 50 gram),

kaster man fort 30-35 meter med disse wobblerene, noe som holder i massevis i de aller fleste tilfeller.

Wobblerne, som er på vei inn på lager i disse dager, kan selvsagt også brukes under dorging. Full oversikt under:

Relaterte Innlegg

Nyheter

Ny laksespinner med UV-lakk

Laksespinnerne fra Søvik har mang en blankfisk på samvittigheten. I år utvides laksespinnersortimentet til Seeberg med nyheten Søvik Atlantic Salmon Spinner. Spinnerfisket etter laks er

Read More »
ForsideKategorierØnskelisteKontoKategorier
Søk